Prikkelarme schoenen- en kledinglijn!

Ken je het schoenen- en kledingmerk Vans? Ja? Mooi! Zij hebben een prikkelarme schoenen- en kledingcollectie ontworpen. Hoe leuk!!?

Vans zorgt voor meer bewustzijn over autisme met een collectie zintuigvriendelijke schoenen en kleding. Om meer rekening te houden met veel voorkomende zintuiglijke gevoeligheden, hebben we met de International Board of Credentialing and Continuing Education Standards samengewerkt aan ontwerpen die zich richten op de zintuigen van zicht en aanraking en een kalmerend kleurenpalet hebben, zodat ze voldoen aan een gedefinieerde reeks normen en geschikt zijn voor personen met autisme en andere zintuiglijke gevoeligheden.

Nieuwsgierig geworden naar de collectie? Ga dan gauw naar de website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *