Speelgoed & Gadgets

Wobbel de prikkels eruit!
Speelgoed & Gadgets

Wobbel de prikkels eruit!

Wij zijn thuis echt fan van de Wobbel! En wist je dat hij hier thuis ook multi-inzetbaar is?! De meiden spelen er veel mee in hun fantasiespel, maar Guus zit er dagelijks op om te 'ontprikkelen'. Als hij boos is, verdrietig of gewoon als hij TV aan het kijken is, zoekt hij de Wobbel op en wiebelt dan een tijdje heen en weer. Ideaal! En hey, hij staat ook nog eens mooi bij het interieur! Hop, hop, hop, wobbel gauw naar de webshop!
De mooiste kauwsieraden!
Speelgoed & Gadgets

De mooiste kauwsieraden!

Een bijtketting voorkomt nagelbijten, geeft rust bij spanning en verwerking van prikkels, en verhoogt de concentratie!Van eenhoorn tot oreo-koekje! In dit shopje vindt je de aller mooiste, aantrekkelijkste en stoerste kauwsieraden voor jong én oud!
Prikkelarme schoenen- en kledinglijn!
Speelgoed & Gadgets

Prikkelarme schoenen- en kledinglijn!

Ken je het schoenen- en kledingmerk Vans? Ja? Mooi! Zij hebben een prikkelarme schoenen- en kledingcollectie ontworpen. Hoe leuk!!?Vans zorgt voor meer bewustzijn over autisme met een collectie zintuigvriendelijke schoenen en kleding. Om meer rekening te houden met veel voorkomende zintuiglijke gevoeligheden, hebben we met de International Board of Credentialing and Continuing Education Standards samengewerkt aan ontwerpen die zich richten op de zintuigen van zicht en aanraking en een kalmerend kleurenpalet hebben, zodat ze voldoen aan een gedefinieerde reeks normen en geschikt zijn voor personen met autisme en andere zintuiglijke gevoeligheden.Nieuwsgierig geworden naar de collectie? Ga dan gauw naar de website